Gönderen Konu: insan uzaktan dokunamadan da sevebilir mi?  (Okunma sayısı 576 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gurişe

• SMOD
  • Milli Horoncu
  • Teşekkür 37
  • Kötü gerçek, iyi yalandan iyidir.
insan uzaktan dokunamadan da sevebilir mi?
« Yanıtla #15 : 14 Aralık 2008, 17:50:35 »
olan bu nur fdiyim bari ..benim ne düşündüğüm çok öenmli değil.sonuçta malesef olan şeyler bunlasar....

ben böyle düşünmüyorum ama gel gör ki böyle
Baş ağrısı diz ağrısını yener ..

Çevrimdışı mrlaz

• SMOD
  • Usta Horoncu
  • Teşekkür 6
« Yanıtla #16 : 14 Aralık 2008, 18:06:30 »
Abartma gurişe n yaşadın ne görün bilmiyorum ama herkesi aynı kefeye  koyamassın
Karamişun dali yaşiken eğilecek
güzelluk bişe değil kemuğu sevilecek

Çevrimdışı gurişe

• SMOD
  • Milli Horoncu
  • Teşekkür 37
« Yanıtla #17 : 14 Aralık 2008, 22:14:50 »
abarttığım yok .bi şey yaşamadım ya da görmedim genelde bahset iyi ille açık olmamaı istiyosan sdolum.erkekler kızların genelde kulanamya çalışıyolar.yaralanmaya çalışıyorlar bir bnevi çıkar.genel gördüğüm bu ..yoksa benle alakası yok.tamam yetermi.?insan olsalar bole nyapmazlar.tamam.jkafamı bozmayun bakam bozulursa düzelmez

Çevrimdışı mrlaz

• SMOD
  • Usta Horoncu
  • Teşekkür 6
« Yanıtla #18 : 14 Aralık 2008, 22:46:09 »
bende erkeğimde böyle bişey yaptığım yok herkesi aynı kefeye koyma eğer çıkar ilişkisi açısından bakmak istersen olaya iki insanın birbirinden en iyi şekilde faydalanmaları ve ortaya bir değer ( aile, çocuk vb. ) çıkarmaları değilmi zaten bütün ilişkilerin sonucu arada aksaklıklar olur biri diğerini daha fazla kullanmış olabilir ama bu kızlarında erkekleri kullanmadığını sadece erkeklerin kızları kullandığını kanıtlamaz
Karamişun dali yaşiken eğilecek
güzelluk bişe değil kemuğu sevilecek

Çevrimdışı gurişe

• SMOD
  • Milli Horoncu
  • Teşekkür 37
« Yanıtla #19 : 15 Aralık 2008, 20:04:46 »
ya tamam ya ne istiyosan onu düşün gerçekten uğraşamam.herkes neyin ne olduğunun biliy.)))

yalın konuşurum ama doğru konuşurum.

Çevrimdışı guzuu

• Acemi Horoncu
  • *
  • Teşekkür 0
Ynt: insan uzaktan dokunamadan da sevebilir mi?
« Yanıtla #20 : 13 Aralık 2009, 20:48:23 »
kanka katılıyorum sana ama uzaktan sevmek olmadını bana cok fecii ögretıller ya ondan bende dıyorumkı uzaktan sevmek olmaz gel yakına yakına

Yöremizden.com | HoronTUBE | Morjee Fashion | cengiz kurtoğlu dinle | ilahi dinle | sohbet odaları | guzel sozler | sesli sohbet | Sohbet | sohbet odaları | mynet sohbet | aşk sözü sohbet | canlı sohbet Chat | Sohbet | kadıköy acil | Bordomavi.net | Ofhayrat.com | Forum Çaykara | hayrat.net | sohbet | Sohbet | Netkeyfim.com | Sohbet | Chat | kış bahçesi | Soğuk Sandviç | Kumanya Paketleri | Kütük ev | Devekuşu | Bardak Mısır Standı