Gönderen Konu: yorum farkı  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tılsım

• SMOD
  • Usta Horoncu
  • Teşekkür 37
yorum farkı
« : 08 Şubat 2008, 20:01:23 »
pazartesiden perşembeye ntv 20:00 de yayınlanıyor...

Mehmet Barlas ve Emre Kongar, son dönemde yaşanan gelişmeleri tartışıyor. Farklı  dünya görüşlerini düzeyi düşürmeden bilgi birikimleriyle pekiştirerek tartışan iki gazeteci, gündemi meşgul eden yada hareketli gündem içinde bir tarafta kalmış önemli gelişmeleri NTV izleyenleri için değerlendiriyor.

şu an 1 hafta lık tatile girdi...
18 şubat pazartesi tekrar yayında...

Çevrimdışı MemleketiM_DG_

• T.D.F. Gençlik Kolları
  • Düz Horoncu
  • Teşekkür 2
  • Oy benim cennet memleketim!!!
Ynt: yorum farkı
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2008, 11:21:10 »
teşekkür ederiz...
zaten yorumları çok çok farklı, kafa kurcalayıcı...
faydalı olacağına inanıyorum.
tevsiyenize uyup seyretmeye çalışıcam.

Çevrimdışı SeFa-i

• Administrator
  • Milli Horoncu
  • Teşekkür 67
Ynt: yorum farkı
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2008, 16:43:48 »
Sy.Mehmet Barlas  Bu yorum farkından bi hayli yorulmuş , e malum Emre Kogar :)
Zamangazetesin de bi söyleşi vardı Mehmet Barlas la ; Fazla sürmeyecek bu yorum farkı  ! Durum onu gösteriyor. Ayrıca Mehmet Barlas Artık Sabah Gazetesi Baş yazarı oldu ve ATV anahaber bültenin de günün yorumunu yapacak.
"Ey dipdiri meyyit!(ölü) İki el bir baş içindir, Davtransana ! Eller de senin, baş da senindir!"

Yöremizden.com | HoronTUBE | Morjee Fashion | cengiz kurtoğlu dinle | ilahi dinle | sohbet odaları | guzel sozler | sesli sohbet | Sohbet | sohbet odaları | mynet sohbet | aşk sözü sohbet | canlı sohbet Chat | Sohbet | kadıköy acil | Bordomavi.net | Ofhayrat.com | Forum Çaykara | hayrat.net | sohbet | Sohbet | Netkeyfim.com | Sohbet | Chat | kış bahçesi | Soğuk Sandviç | Kumanya Paketleri | Kütük ev | Devekuşu | Bardak Mısır Standı